Autojen vahaukset ja pesut

Autopesulla ja -vahauksella auto kuntoon sisältä ja ulkoa

Jokainen auto kaipaa säännöllistä pesua ja vahausta pysyäkseen kauniina ja hyväkuntoisena. Me tarjoamme sisä- ja ulkopesut sekä vahaukset jokaisen auton ja autonomistajan parhaaksi.

Vaihtelevat vuodenajat koettelevat auton maalipintaa. Kesäkeleillä autoon tarttuu pölyä ja tomua, talvisin auto kärsii suolaisista maanteistä. Myös bitumi, kura sekä muu pinttynyt lika rasittavat auton kuntoa aika ajoin. Tällöin auto kannattaa tuoda meille pestäväksi!

Teemme autojen pesut tehokkailla puhdistusmenetelmillä ja ympäristöystävällisillä aineilla. Samalla hoidamme imuroinnit ja sisäpesut tekstiileille sopivilla pesuaineilla.

Pesun yhteydessä voimme tehdä autollesi myös laadukkaan kestovahauksen. Vaha muodostaa auton pintaan kovan ja kiiltävän kerroksen, joka suojaa maalipintaa paitsi lialta, myös auringolta ja ilmansaasteilta. Tuo auto vahattavaksi erityisesti ennen talvea, jolloin pinta saa suojan suolaa ja hiekoitusta vastaan. Vahaus on suositeltavaa myös ennen kesää - maalipinta turvataan auringon uv-säteiltä ja kuumuudelta.

Autoholto on sinulle täysin vaivatonta, kun tuot ajoneuvosi meille pestäväksi ja vahattavaksi!

Tervetuloa autopesuun ja -vahaukseen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!